Política de privacitat

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

ISABEL PLANELL ALELLA (GIRA-SOL) 39326874W, amb domicili al C/ Barcelona, 30 i C/ Born, 3, 08242, Manresa Telèfon 938776113 i e-mail girasolherbolario@gmail.com

FINALITAT

La finalitat de la creació, existència i manteniment és el tractament de les dades amb els exclusius fins de complir amb la nostra relació comercial, i realitzar la facturació d’aquesta.

LEGITIMACIÓ

La base legal per al tractament de les seves dades és l’execució de la relació comercial entre el titular de la dada i el responsable del tractament i aquesta informació personal es conservarà mentre es mantingui la relació comercial/contractual o durant el temps estrictament necessari per a complir amb les obligacions legals.

COMUNICACIONS COMERCIALS

Així mateix i sobre la base del seu consentiment atorgat de manera afirmativa i expressa, ens permet poder enviar-li informació comercial sobre els nostres productes i novetats a través de correu electrònic. Aquest consentiment podrà ser revocat en qualsevol moment a través del nostre correu electrònic girasolherbolario@gmail.com

PERÍODE DE CONSERVACIÓ

Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals.

DESTINATARIS

Mentre duri el tractament de les dades de l’interessat, ISABEL PLANELL ALELLA (GIRA-SOL) no cedirà les dades a tercers, tret que mediï obligació legal.

En els supòsits que, per a la realització de tractaments de tipus administratiu, fiscal, comptable i/o comercial, es compti amb els serveis de tercers, es formalitzarà degudament el preceptiu contracte d’encarregat de tractament, amb la finalitat de garantir la seguretat i confidencialitat de les dades de l’interessat enfront de tercers.

DRETS

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades de caràcter personal, així com a sol·licitar la rectificació de dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a la finalitat que van ser lliurats així com retirar el consentiment atorgat. L’exercici d’oposició al tractament de les seves dades per a l’enviament d’informació publicitària per via electrònica. També pot exercir el seu dret a la limitació del tractament, de manera que les seves dades no seran suprimits però el tractament dels mateixos estarà subjecte a limitacions.

Els exercicis de portabilitat i automatització de decisions no apliquen en aquest cas per la tipologia de dades i tractament d’aquests.